Proiecte

Audit statutar

1. SC  AUTONOVA SA , sediul social in loc.  Satu Mare, Jud. Satu Mare, produce si comercializeaza  componente si piese pentru industria constructoare de masini (autoturisme, autovehicule de transport, autobuze, remorci, tractoare, diverse utilaje industriale), inclusiv servicii si asistenta tehnica, precum si efectuarea de operatiuni de comert exterior.
2. SC AVRIL SRL, cu sediul social in loc. Negresti Oas, jud. Satu Mare, fabrica constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice,  executa  lucrari de proiectare si constructii drumuri si autostrazi, constructii si caldiri rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de instalatii pentru constructii, constructii de poduri si tuneluri, constructii de cai ferate.
3. SC COMFRIG SRL, sediul social in loc. Criseni, jud. Salaj, servicii de cazare si alimentatie publica, productie de confectii metalice, servicii de intretinere utliaje industriale
4. SC ELECTRO GRUP SRL, seiul social in loc. Zalau, Jud. Salaj, cu activitati in domeniul lucrarilor de instalatii electrice, sanitare si de aer conditionat, fabricarea subansamblurilor electrice, a aparatelor de distributie si control a electricitatii, consultanta in tehnologia informatiei, realizarea soft-ului la comanda.
5. SC FRAVEN SRL, sediul social in loc. Criseni, jud. Salaj, realizeaza operatiuni  de mecanica generala, taierea si acoperirea metalelor.
6. SC TITAN COMERT SRL, cu sediul social in loc. Zalau, jud. Salaj, are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata nespecializat.
7. SC TUR CENTO TRANS  SRL, cu sediul social in loc. Badacin, jud. Salaj, desfasoara activitati de transport terestru de calatori cu mijloace auto.
8.SC UNIVERSAL EURO BUILD SRL, cu sediul social in loc. Fizes, jud. Salaj, desfasoara activitai de comert cu amanuntul si cu ridicata a materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare, a bunurilor de uz gospodaresc, articolelor de iluminat, a echipamentelor si furniturilor de fierarie pentru instalatii sanitare si de incalzire.

Audit intern

1. SC MAGAZIN UNIVERSAL  MARAMURES SA, cu sediul social in loc. Baia Mare, jud. Maramures, cu activitate de inchiriere a bunurilor proprii, adica a spatiilor comerciale.

auditul financiar al proiectelor finantate din fonduri nerambursabile

Pentru  clienti persoane juridice cu capital public sau privat.